Stirile ZileiTârgu-Jiu

Paraschiv: NU am cerut nicio suplimentare a bugetului Transloc

Scandal pe tema Transloc Târgu-Jiu, directorul Mihai Paraschiv este acuzat, în presa locală, că cere suplimentări de  zeci de miliarde de lei vechi pentru reparații la autobuze și troleibuze și majorări salariale.

Paraschiv pune tunurile pe viceprimarul PSD Aurel Popescu și pe majoritatea din consiliul local după ce, în ședința de luni, s-au abținut la votul pe proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al  societății de transport în comun din municipiu.

 “Am fost neplăcut surprins de cristalul politicii gorjenești, Aurel Popescu! Nu s-a cerut nicio suplimentare a bugetului Transloc. Alocația bugetară a fost votată acum 2 luni împreună cu bugetul Primăriei Târgu-Jiu” zice Paraschiv.

Mihai Paraschiv îl acuză pe Aurel Popescu că prin votul dat, în ultima ședință de consiliu local, a încercat să dea o lovitură societății Transloc.

Aurel Popescu spune că s-a abținut la vot, în ultima ședință a consiliului local, pentru că proiectul de buget al Transloc a fost adus la cunoștință consilierilor locali cu o oră înainte, fără să fi avut loc dezbatere în comisii.

Viceprimarul  Popescu îi amintește lui Mihai Paraschiv că ”este directorul unei societăți care se subordonează consiliului local, nu este este șeful consilierilor locali ”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here