StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Paraschiv: Contractul de mandat al lui Căilean, ILEGAL

”Vasile Căilean a fost cel care a cerut procedură de selecție la Transloc. Contractul său de mandat a fost încheiat ILEGAL, anul trecut” a afirmat, la Interviurile Infinit FM, Mihai Paraschiv.  

Consilierul municipal, exclus din PNL, se ”bate” cu Căilean pentru șefia societății de transport în comun din Târgu-Jiu. În primă fază, Paraschiv n-a dorit să vorbească despre faptul că și-a depus dosarul, explicând în emisiune, că a ezitat pentru că știa că ”PSD și ALDE vor arunca cu noroi”.

Procedura de selecție este în desfășurare la Transloc SA. Mihai Paraschiv zice că va anunța ce planuri are, după ce se va termina perioada de înscrieri.

Vasile Căilean nu neagă acuzația că ar fi fost încheiat, cu încălcarea legii, contractul său de mandat, anul trecut. Zice, însă, că răspunderea o poartă Consiliul de Administrație al societății.   

Căilean, director al Transloc de 21 de ani, afirmă că, dacă va pierde selecția în favoarea lui Paraschiv, va rămâne în unitate pe un post specific pregătirii sale profesionale.

La Interviurile Infinit FM, consilierul local ALDE Eduard Lădaru, cel care a contestat procedura de selecție a directorilor Transloc, pe motiv că ar fi organizată ilegal, a spus ce dorește: Consiliul Local să fie cel care stabilește organigrama și planul de management în societățile subordonate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here