LIFE

Paramount a amânat lansarea „Mission: Impossible 7” şi „Mission: Impossible 8”

Paramount a amânat lansarea „Mission: Impossible 7” şi „Mission: Impossible 8”, următoarele lungmetraje din franciza cu Tom Cruise în rol principal.

Al şaptelea film „Misiune imposibilă”, programat să aibă premiera pe 23 iulie 2021, va fi lansat patru luni mai târziu, pe 19 noiembrie 2021. Cel de-al optulea, programat pentru 5 august 2022, va avea premiera în cinematografe pe 4 noiembrie 2022. Ca majoritatea filmelor aflate în pregătire la începutul anului, producţia „Mission: Impossible 7” a fost suspendată din cauza pandemiei de Covid-19. Tom Cruise urma să înceapă filmările în Veneţia, la finalul lunii februarie, dar studiourile au anulat desfăşurarea lor pentru o perioadă nedeterminată.

Christopher McQuarrie, cunoscut pentru „Rogue Nation” (2015) şi „Fallout” (2018), regizează următoarele două filme din serie. Cel mai recent film din franciză a generat încasări de 790 de milioane de dolari, la nivel mondial.

Paramount a anunţat, vineri, noi date de lansare pentru mai multe dintre producţiile sale, inclusiv pentru thrillerul post-apocaliptic „The Tomorrow World” al lui Chris Pratt – 23 iulie 2021, şi pentru animaţia „Paw Patrol” – 20 august 2021.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here