Stirile ZileiTârgu-Jiu

Paradă impresionantă de 1 Decembrie. Marcel Romanescu: N-a fost niciodată o astfel de manifestare la Târgu-Jiu!

Paradă impresionantă de 1 Decembrie, la Târgu-Jiu. Mii de gorjeni au fost prezente pe Bulevardul Constantin Brâncuși, acolo unde, în premieră, a avut loc defilarea, în acest an.

Tot pentru prima dată oamenii au venit în număr foarte mare pentru a urmări parada. În anii trecuți, când ceremoniile aveau loc în fața Prefecturii Gorj autoritățile erau puse în situația de a vorbi, cel mai adesea, unei piețe goale.

În mulțimea venită pentru a marca Ziua Națională alături de militari, o femeie sărea imediat în ochi. A venit îmbrăcată într-un costum popular vechi de un secol, povestindu-le jurnaliștilor că pe 1 Decembrie este și ziua sa de naștere.

Primarul Marcel Romanescu a pus numărul mare de spectatori la parada militară pe seama faptului că autoritățile au organizat Ziua Națională, pe bulevard, adică într-un loc în care ceremonia militară poate fi privită de oricine.

Duminică seară, iluminatul festiv a fost pornit în municipiul Târgu-Jiu, în prezența a mii de oameni. Butonul a fost apăsat de o talentată elevă a Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, Yasmina Polacek.

În ceea ce privește bradul natural amenajat în centrul orașului, părerile târgujienilor au fost împărțite. Cel de 100.000 de euro, cumpărat de fosta administrație a orașului a rămas și anul acesta în depozit.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here