LIFE

Panică la Antena 1 din cauza coronavirusului! ”Toată lumea se teme. O echipă dezinfectează tot”

O echipă specializată dezinfectează sediile Antena 1 și Antena Stars după ce Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu au fost confirmați cu noul coronavirus. Ozana Barabancea a fost și ea infectată cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel.

Surse din trustul Intact au dezvăluit pentru Click! că toate vedetele care au filmat, la Antena 1 și Antena Stars, alături de Marcel Pavel și de Andrei Ștefănescu, cei doi soliști confirmați, miercuri seară, cu coronavirus, sunt îngrijorate atât pentru ele, cât și pentru familiile lor.

”După ce Andrei Ștefănescu a fost diagnosticat aseară (miercuri, n. r.) cu coronavirus, colega lui, Majda, de la emisiunea „Showbiz Report”, difuzată de Antena Stars, este izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Ea este cu atât mai speriată cu cât are și o fiică. Marcel Pavel și-a promovat noua piesă, în cadrul emisiunii lor de divertisment, acesta aflându-se internat încă de ieri seară”, a declarat o sursă de încredere pentru Click!

Este panică la sediul televiziunii: ”Toată echipa de filmare se teme, inclusiv cameramanii, dar și fetele de la machiaj, care au intrat în contact cu cei doi soliști bolnavi. Acum, în cadrul trustului Intact se află o echipă care dezinfectează tot, însă nu se știe cum vor reuși, filtrele de aer sunt cam vechi, iar unii dintre angajați nu respectă normele de protecție. Antena Stars va difuza o vreme reluări ale emisiunilor de divertisment, momentan sunt întrerupte filmările”.

Reprezentanții trustului Intact au trimis un comunicat în care dau asigurări că au fost luate toate măsurile pentru stoparea răspândirii noului coronavirus.

”Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare. În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul transmis de trustul Intact.

Marcel Pavel (60 de ani) a fost confirmat cu coronavirus. Artistul, în vârstă de 60 de ani, a fost internat încă de miercuri seară la Institutul “Matei Balș” din București. Surse medicale au declarat pentru Click! că ”totul este sub control”. Marcel Pavel a crezut, inițial, că a răcit la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, pentru care a început să filmeze săptămâna trecută.

Înainte de filmările pentru show-ul de la Antena 1, Marcel a participat la ”Vorbește lumea” de la Pro TV (3 iunie) ca să-și promoveze noua piesă, ”Zâna mea din povești”.

Surse din apropierea Ozanei Barabancea au declarat pentru Click! că artista a fost confirmată cu noul coronavirus. Din fericire, Ozana pare să aibă o formă asimptomatică a bolii și se simte bine. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here