Sportive

Pandurii, victorie la scor cu Gilortul Târgu-Cărbuneşti

Pandurii Târgu-Jiu s-a impus fără probleme, sâmbătă, în partida din etapa a 4-a disputată în deplasare, cu Gilortul Târgu-Cărbuneşti, scor 6-1.

Pandurii a dominat jocul şi a avut numeroase ocazii până la pauză, dar a marcat un singur gol, în minutul 11, prin Robert Petre. În prima parte, Pandurii a mai ratat prin Georgescu, dar şi prin Pleaşcă şi Rasoveanu.

În repriza secundă, imediat după reluarea jocului, gazdele de la Gilortul au egalat prin Dănăricu, în minutul 47. Pandurii a revenit în avantaj în minutul 50 când, după o fază prelungită de atac, Savu a fost faultat în careul advers iar Suentley reuşise să marcheze imediat după dar arbitrul a dictat penalti. Pleaşcă a executat lovitura de la 11 metri şi scorul a devenit 2-1. Tot Pleaşcă a fost aproape de gol în minutul 56, iar scorul a devenit 3-1 pentru oaspeţi, din minutul 58.

După o fază prelungită de atac şi o incursiune a lui Suently, Robert Petre a şutat puternic dar portarul a respins în faţă iar Georgescu a recuperat şi a înscris. Din minutul 60, Truşescu a fost schimbat cu Afrim, iar Rasoveanu cu Obeng. La un minut după intrarea pe teren, Obeng a recuperat un balon la mijlocul terenului şi i-a pasat căpitanului Marian Pleaşcă, acesta înscriind pentru 4-1.

În minutul 68, Peniel Obeng şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi scorul a devenit 5-1. În minutul 75, antrenorul Călin Cojocaru a făcut din nou o dublă schimbare, ieşind de pe teren Petre şi Mensah şi intrând Bebeto şi Stancu. Pleaşcă a fost schimbat şi el în minutul 80 cu Corduneanu, care a pasat pentru Bebeto şi a marcat pentru 6-1, în minutul 82.

Comment here