Sportive

Pandurii, VICTORIE în amicalul cu ACSO Filiași

Pandurii Târgu-Jiu a câştigat, sâmbătă, cel de-al treilea meci amical disputat în perioada de pregătire, scor 1-0, cu formaţia ACSO Filiaşi.

Golul victoriei a fost marcat de Adrian Tănăsoiu, în minutul 43. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic de la stadion, în prezența a aproximativ o sută de spectatori, printre care şi membrii galeriei Regiment Târgu-Jiu.

Antrenorul Călin Cojocaru a început partida în următoarea formulă: Achiriloaiei – Cuțitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu, Babaua, Șendroiu, Cristian Ștefan, Pirciu, Bodea, Tănăsoiu. În repriza a doua i-a păstrat pe teren doar pe Cuţitoiu şi Vasilescu, portarul Achiriloaiei fiind schimbat după 60 de minute cu Iovicin. Pe parcursul reprizei a doua au mai jucat: Borisav Zlatarić, Leonard Gheorghe, Pape, Dinu, Trancă, Peia, Cornicioiu, Patrick Popescu, Lică Mândrean şi Stan. Nu au fost trimişi pe teren portarul Alexandru Opriţa şi nici japonezul Kazuki Takahashi, care acuză unele mici probleme medicale.

Următorul amical al echipei Pandurii Târgu-Jiu este programat pentru miercuri, 29 ianuarie, în companie echipei de Liga a treia din Vâlcea, Viitorul Dăeşti. Partida se va disputa cu începere de la ora 13:00, pe terenul III.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here