Sportive

Pandurii, trei puncte cu Unirea Slobozia. Cojocaru: Cu ajutorul lui Dumnezeu, Pandurii o să redevină ceea ce a fost

După trei remize consecutive, Pandurii a dispus, duminică, pe teren propriu, cu 1-0 de Unirea Slobozia, în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2 și a depășit Aerostar Bacău în clasament. Singurul gol al partidei de la Târgu-Jiu a fost marcat de Maurice Sylla, în minutul 70.

După acest succes, gorjenii au părăsit ultimul loc al clasamentului și s-au apropiat la două puncte de CSM Slatina (13 față de 15 puncte), echipă cu care se vor întâlni și în play-out. Antrenorul Călin Cojocaru are încredere în salvarea echipei de la retrogradare.

”Veneam după alte trei meciuri bune, în care nu am pierdut (n.r. – cu Aerostar Bacău, ASU Politehnica și SCM Gloria Buzău, toate terminate la scorul de 1-1). Lucrul acesta ne-a dat moral, încredere şi cred că am meritat să câştigăm. Am avut o atitudine corespunzătoare, am alergat, am stat foarte bine în teren şi nu le-am dat spaţii pe faza defensivă. Suntem tot mai omogeni, şi acest lucru mă bucură. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine. Am câştigat o primă bătălie, trebuie să rămânem modeşti, cu capul pe umeri, pentru că trebuie să câştigăm meci de meci. Cu ajutorul lui Dumnezeu, Pandurii o să redevină ceea ce a fost. Nu ne interesează ce vorbesc unii oameni, noi ne vedem de drumul nostru. Pandurii reprezintă o regiune, o comunitate, lucrul acesta trebuie să-l respecte toată lumea, fiindcă acest club a scris istorie, a jucat la cel mai înalt nivel. Deşi am fost mai mereu pe ultimul loc, consider că am prestat un joc bun şi în meciurile în care am pierdut, dar, repet, nu e uşor să faci o echipă. Cu siguranţă, dacă aceşti băieţi vor mai rămâne un an împreună, se vor bate la primele locuri!”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru, la finalul jocului.

Comment here