Sportive

Pandurii, salvată sportiv. Bogoi: Așteptăm să plătească și datoriile

Pandurii s-a salvat  de la retrogradare din punct de vedere sportiv, dar rămâne de văzut dacă se vor găsi cei 80.000 de euro pentru jucătorii care au reclamat clubul la FIFA. Datoriile trebuie achitate până pe 30 mai, altfel gruparea gorjeană ajunge în liga a treia.

Elevii lui Adrian Bogoi s-au impus la limită, sâmbătă, scor 1-0, în fața ASU Poli Timișoara. Golul a fost marcat de Tudoran în minutul 21.

Înaintea meciului, un campion la box a apărut în vestiare cu două valize. Nu erau bani ci centurile obținute de Alex Gabroveanu, fost junior la Pandurii Târgu-Jiu. Pugilistul a dat și lovitura de începere a meciului.

Gabroveanu și-a exprimat speranța că se vor găsi sumele necesare pentru ca Pandurii să-și achite datoriile și să poată rămâne în liga a doua.

Antrenorul Adrian Bogoi a comentat și el pe seama datoriilor pe care le are de plătit Pandurii, sperând ca până pe 30 mai clubul gorjean să scape de griji.

În ultimul meci al campionatului, Pandurii întâlnește, sâmbătă, 1 iunie, Universitatea Cluj. Apoi, Adrian Bogoi vrea discuții cu conducerea clubului.

”Nu vreau să plec, mai am contract un an, dar trebuie puse lucrurile la punct” a declarat tehnicianul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here