Sportive

Pandurii, o nouă umilinţă pe Municipal

Petrolul Ploiești s-a impus, fără emoții, duminică, la Târgu-Jiu, scor 4-0.

Formația lui Viorel Moldovan a deschis scorul după doar cinci minute. Romario Moise a izbit transversala cu un șut din lovitură liberă, iar Pol Roige a fost pe fază și a trimis cu capul în plasă. În minutul 13, Petrolul a dus scorul la 2-0. Vajushi a centrat pentru Romario Moise, care a deviat cu capul în plasă. După alte 13 minute, ploieștenii au înscris încă o dată. Vajushi a obținut un penalty și tot el a reușit să-l transforme. Scorul final a fost stabilit de Buhăescu, în minutul 45. Atacantul oaspeților a recepționat un balon respins greșit de gorjeni și a șutat în forță, sub transversală. În partea secundă, Petrolul nu a mai forțat, permițându-le gazdelor să aibă câteva situații importante la poarta lui Kitanov.

Grație acestei victorii, Petrolul ajunge la 27 de puncte în 16 meciuri și urcă pe locul 3, la un punct în spatele celor de la ASU Politehnica Timișoara. Lider rămâne U Craiova 1948, cu 30 de puncte și două meciuri în minus. În runda următoare, elevii lui Moldovan vor juca la Chiajna, cu Concordia. De partea cealaltă, Pandurii rămâne pe locul 20, cu 7 puncte în 15 meciuri.

Pandurii Târgu-Jiu: Aldescu – Dieu, Moisie, C-tin. Grecu (cpt.), D. Filip (Răchișan 46′) – Sylla (Rasoveanu 84′), Habet (Nic. Cotolan 46′) – Bunga, F. Acosta, Velcotă (Zaborowski 84′) – Dodoi (St. Goma 58′)
Rezerve neutilizate: Al. Oprița – Pleșa, R. Cojocaru, Corduneanu
Antrenor: Călin Cojocaru

Petrolul Ploiești: Kitanov – Alb. Olaru, V. Lică (Ant. Manolache 77′), Meijers, Țicu – Nir Lax (Vl. Mitrea 46′) – Mih. Constantinescu (M. Bratu 74′), R. Moise, Pol Roige (cpt.)(Sil. Pană 46′), Vajushi – Buhăescu (Val. Balint 46′)
Rezerve neutilizate: R. Avram – Arnăutu, Mondragon, Tudor Saim
Antrenor: Viorel Moldovan

Comment here