SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Pandurii începe EXECUTAREA SILITĂ! Propunerea lui Condescu, REFUZATĂ

Pandurii începe executarea silită a acționarilor! Principalul creditor al echipei fanion a Gorjului, Marin Condescu, împreună cu administratorul special Marin Golea le-au propus membrilor asociați plata în rate a datoriilor către club.

O astfel de variantă a fost pusă în discuție și anul trecut, după pronunțarea primei sentințe, la Tribunalul Gorj. Propunerea a fost respinsă atunci și este respinsă și în prezent, deși acționarii se plâng de faptul că nu au banii cu care să achite restanțele către Pandurii. Condescu afirmă că, în această situație, executarea silită rămâne ultima formă posibilă de recuperare a banilor.

În propunerea de plată în rate, Condescu le-a cerut acționarilor datornici să contribuie cu sume minime, care să asigure supraviețuirea echipei în Liga a II-a.

Curtea de Apel Craiova a decis, săptămâna trecută, că Pandurii trebuie să primească de la membrii asociați  peste 3 milioane de euro, contribuții din trecut. Acționarii nu au mai virat un leu către echipa de fotbal din anul 2015. Complexul Energetic Oltenia are cele mai mari restanțe către club, peste 6,3 de milioane de lei. Consiliul Local Târgu-Jiu a fost obligat la plata a peste 2,8 de milioane de lei, Consiliul Judeţean Gorj are de achitat 769 de mii de lei. Inclusiv Artego SA trebuie să vireze 4,8 milioane de lei, deși la un moment dat a anunțat retragerea din acționariatul Pandurilor. Cele mai mici datorii, de peste 500 de mii de lei le înregistrează Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia. Sentința Curții de Apel Craiova nu este definitivă, dar este executorie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here