Sportive

Pandurii, făcută praf de FC U Craiova, în primul amical

În primul test al verii, Pandurii Târgu-Jiu a fost învinsă cu 4-0, la Drobeta Turnu-Severin, de nou-promovata în Liga 2 ”FC U” Craiova, spre nemulțumirea antrenorului Călin Cojocaru.

Echipa gorjeană a avut pe teren doar 7 dintre componenții din sezonul trecut: Cuțitoiu, Șendroiu, în prima repriză, Tănăsoiu, Oprița, L. Gheorghe, Peia și Cornicioiu, în partea secundă. Ceilalți jucători utilizați au fost aduși în această vară, mulți dintre ei fiind străini.

”Am întâlnit o echipă foarte bună şi bine organizată, care a şi început pregătirea cu o lună înaintea noastră. FCU Craiova este deja o echipă cu un lot format, pe când noi suntem o echipă cu totul nouă, avem doar trei săptămâni de pregătire şi este foarte greu la început. În plus, adversarii noştri s-au aflat la cel de-al cincilea amical, iar noi suntem la primul meci. Mă aşteptam să fie aşa o diferenţă, dar eu aştept altceva de la jucătorii mei. Voi renunța la doi-trei dintre ei, vom mai aduce şi alţi jucători în perioada următoare şi vom mai avea meciuri de pregătire. Mi-aş dori de acum să jucăm câte două amicale pe săptămână şi să creştem în omogenitate pentru că la acest capitol suntem zero, avem un lot nou şi jucătorii nu se cunosc între ei. Avem nevoie de meciuri pentru a ajunge la un nivel bun”, a declarat Cojocaru.

Următorul amical al echipei sale va avea loc sâmbătă, de la ora 10:30, pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu-Jiu, cu Gilortul Târgu-Cărbunești.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here