Sportive

Pandurii, eșec și cu Farul. Nicio victorie de la inaugurarea stadionului

Pandurii Târgu-Jiu și-a trecut în cont un nou eșec, miercuri după-amiază, în confruntarea cu Farul Constanța care  s-a impus la limită, în jocul restant contând pentru etapa a 7-a a Ligii 2.

Echipa antrenată de Ianis Zicu a câștigat cu 1-0, prin golul marcat, cu călcâiul, de fundașul Marius Leca, în minutul 34, în urma unui corner de pe partea dreaptă de atac. Din minutul 73, Farul a avut superioritate numerică, după ce africanul Bakary Jaiteh a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Antrenorul gorjenilor, Călin Cojocaru, a declarat că în ciuda eșecului nu are ce să le reproșeze elevilor săi. De data aceasta, tehnicianul nu a mai criticat arbitrajul.

Cojocaru nu-și simte postul în pericol, în ciuda bilanțului negativ, cu o singură reușită de când se află pe banca tehnică a gorjenilor.   

S-a făcut un an de când a fost inaugurat stadionul bijuterie de la Târgu-Jiu, construit tocmai ca urmare a rezultatelor de excepție pe care Pandurii le înregistra în trecut, pe vremea când era vicecampioană națională și evolua în Europa. În acest an, din păcate, gorjenii nu se pot lăuda nici măcar cu o victorie pe noul Municipal. Călin Cojocaru spune că situația este frustrantă dar cauzele sunt cunoscute.

Comment here