NovaciStirile Zilei

Până în 50 de carantinați la Rânca. Pănescu: Pleacă la finalul săptămânii

Doar circa 50 de persoane se mai află în carantină la Rânca, fiind găzduite în două locații. Oamenii vor pleca spre casele lor la finalul acestei săptămâni.

Constantin Pănescu, președintele Asociației Concesionarilor Corneşu Mare-Rânca, laudă autoritățile pentru modul în care au gestionat situația dar și pe angajatele primăriilor din Novaci și Baia de Fier trimise în zonă.

Pănescu a fost criticat de unii dintre proprietarii de hoteluri din Rânca pentru faptul că a acceptat să aducă în zonă carantinați. Asta deși, peste 30 de cabanieri s-au oferit să-i găzduiască pe românii reveniți acasă din zonele roșii ale epidemiei de coronavirus.

Foarte vehementă împotriva lui Constantin Pănescu a fost Angela Vintilescu, fost consilier local PSD la Novaci, în prezent membru USR.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Se dau toti de ceasu mortii ca au distrus Ranca. Nu au distrus nimic. Cei ce au distrus Ranca sunt chiar cabanierii pe care nu ii intereseaza decat BANUL! Aici se include si Panescu, si Vintilescu si toti marii si micii ‘hotelieri’. Problema lor e sa faca bani! Ranca zace sub gunoi, bubuie de manele, este haos peste tot, nu iese nimeni sa planteze un brad, o banca, nici macar parcari nu si-au facut, sunt cabane cu zeci de camere si fara un loc de parcare! Asteapta sa faca altcineva in timp ce ei numara banii. Sa ne scutiti de falsul ‘patriotism local’, domnilor. Sunteti toti o apa si un pamant.

Comment here