LIFE

Pamela Andreson s-a căsătorit în secret cu un mogul de la Hollywood. Cei doi au mai avut o relaţie acum 30 de ani

Pamela Anderson şi mogulul de la Hollywood Jon Peters s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, la Malibu, potrivit The Hollywood Reporter. Peters a mai cerut-o de căsătorie în urmă cu 30 de ani, dar Pamela a refuzat spunând că diferenţa de vârstă e prea mare.

Casătoria a avut loc luni, 20 ianuarie. Pamela Anderson, 52 de ani, cunoscută pentru apariţia în serialul “Baywatch”, iar Jon Peters, producător de film în vârstă de 74 de ani, cunoscut pentru producţii precum “Flashdance” şi “A Star Is Born”, s-au întâlnit prima dată în urmă cu 30 de ani, când au mai avut o relaţie. Pe atunci, Peters a cerut-o în căsătorie, dar Pamela a refuzat pe motiv că diferenţa de vârstă e prea mare. S-au revăzut în ultimele luni şi au avut o relaţia discretă. Căsătoria este a cincea pentru fiecare.

“Pamela nu a lăsat să i se vadă adevăratul potenţial ca artist. E mult mai mult decât lasă să se vadă, altfel nu aş iubi-o atât de mult. Sunt multe fete frumoase peste tot, am de unde alege, dar de 35 de ani o vreau doar pe ea. Mă înnebuneşte, la modul bun. Mă inspiră”, a declarat Jon Peters, pentru hollywoodreporter.com.

Foştii soţi ai Pamelei Anderson sunt muzicianul Tommy Lee, cu care are doi fii adulţi, Kid Rock şi Rick Salomon, de două ori. Recent, ea a locuit la Marsilia, împreună cu jucătorul de fotbal Adil Rami. Peters a fost căsătorit cu actriţa Lesley Ann Warren, apoi cu Barbra Streisand, pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare la comedia “For Pete’s Sake”. A mai fost căsătorit şi cu producătoarea Christine Forsyth-Peters.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here