Din JudetStirile Zilei

Pădurea Colorată de la Poienari, al doilea cel mai fotografiat loc din România. Țopescu: E fantastic!

În ciuda indiferenței autorităților din Gorj, Pădurea Colorată de la Poienari a devenit cel de-al doilea cel mai fotografiat loc din România, spre bucuria artistului plastic Mihai Țopescu.

În ultimele zile, o nouă acțiune a fost organizată aici, împotriva defrișărilor haotice care se fac în țară. Turiștii care vor opri, de acum încolo, în faimoasa pădure colorată vor putea admira și câteva buturugi rămase după tăierea simbolică a unor arbori din Pădurea Colorată. În locul lor, artistul a gândit umbre, tot colorate, care să le arate trecătorilor că pădurea poate supraviețui. Pe fiecare cioată în parte este trecut anul plantării și cel al defrișării copacului.

Mihai Țopescu ne-a explicat de ce a făcut acest lucru.

Mihai Țopescu nu s-a gândit niciodată că Pădurea Colorată va ajunge să aibă mii și mii de vizitatori, în special în sezonul cald, inclusiv din străinătate.

Întregul proiect de la Poienari a fost susținut de femeia de afaceri Lucica Pârvulescu, cea care l-a ajutat pe Mihai Țopescu încă de acum trei ani, când Pădurea Colorată a luat naștere, în apropiere de Transalpina.

Pentru turiști, Pădurea Colorată este o încântare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here