Muzicale

Pacha Man x Cristi Minculescu & Valter & Boro – Unde inima mea bate

Poate cea mai inedită piesă a acestei veri este colaborarea dintre Pacha Man şi Cristi Minculescu, intitulată “Unde inima mea bate”. Este un track sentimental, un rap-rock cu teme sociale, peste care se strecoară solo-uri de chitară, completate de vocea puternică a lui Cristi Minculescu. Vă invităm să urmăriţi clipul noii piese în articol.

“Unde inima mea bate” este încă una dintre piesele despre foarte actuala temă a expaţilor. E vorba despre românii plecaţi peste graniţă pentru a îşi făuri un viitor mai bun. Pacha Man cântă despre cei motivaţi de bani, care sunt în Occident, dar suspină după ţara lor. Cristi Minculescu intră pe vers peste un segment puternic de chitară, cântând despre faptul că inima celor plecaţi din ţară continuă să bată “unde Dunărea se varsă”.

Noul single are un mesaj social puternic, ţintind direct spre milioanele de români plecaţi la muncă în străinătate.

Cristi Minculescu, Valter şi Boro ţin spiritul Iris în viaţă, chiar şi prin alte proiecte muzicale. Reputatul solist rock a împlinit, în 2019, 60 de ani şi îşi păstrează intact timbrul care l-a consacrat.

Pacha Man, pe numele său real Călin Nicorici este un spirit versatil şi o figură inedită pe segmentul hip hop din România. A avut un trecut tulbure în adolescenţă, cu un jaf armat, dar apoi apucat-o pe calea muzicii, aducând spiritul rasta în hip-hop. A colaborat cu Alex Velea şi Ştefan Bănica Jr şi a fost cel mai carismatic concurent al sezonului “Master Chef” cu celebrităţi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here