LIFE

P.Diddy a schimbat prefixul şi a dat o petrecere cu 500 de invitaţi

Petrecere fastuoasă în industria muzicii internaţionale! Peste 500 de muzicieni, artişti din diferite domenii, prieteni ai rapper-ului P. Diddy au fost invitaţi într-un local exclusivist pentru a sărbători ziua de naştere a celebrului artist de origine americană.

Kim Kardashian, Kayne West, Jay-Z şi Beyzonce sunt doar câteva dintre numele mari care au acceptat invitaţia lui Diddy. Cunoscut ca având o personalitate extravagantă, dornică să epateze ori de câte ori are ocazia, Diddy nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-şi impresiona invitaţii, iar banii au fost ultima sa grijă.

Rapper-ul P.Diddy a sărbătorit, cu fast, împlinirea a 50 de ani, alături de colegii săi de breaslă şi de prietenii cei mai buni. Nu puţini au fost cei care au acceptzat invitaţia lui Diddy la a lua parte la o petrecere de fiţe, căci nimic nu este prea mult pentru extravagantul rapper atunci când vine vorba despre distracţie. 500 de oameni au dansat şi au povestit de Diddy, iar cadourile scumpe, cu multe zerouri au fost nelipsite. Nu darurile au fost însă cele care au atras toată atenţia, ci soţia lui Kayne West, celebra cântăreaţă Beyonce.

Beyonce, în vârstă de 38 de ani, a fost cea care a furat privirile la ziua de naştere a lui Diddy. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un decolteu amenţitor şi o tăietură care a lăsat la vedere picioarele demne de invidiat ale artistei, Beyone a fost, de departe, regina serii. Nici Kim Kardashian nu s-a lăsat mai prejos, deşi a optat pentru ţinuta cu care deja ne-a obişnuit, celebra rochie strânsă pe corp, care nu lasă multe imaginaţiei. Judecând după instantaneele surprinse de către fotoreporterii prezenţi la eveniment, vedetele s-au distrat pe cinste şi s-au simţit ca acasă alături de prietenul lor.

P. Diddy este unul dintre rapper-ii cei mai apreciaţi din industrie, însă viaţa sa nu a fost deloc una tocmai roz. Anul 2018 a fost unul deosebit de trist pentru el, căci a pierdut-o pe cea care i-a fost parteneră de viaţă timp de 13 ani, mama celor trei copii ai săi. Kim Porter a fost găsită fără suflare în casa sa din cariterul Toluca Lake din Los Angeles. Ea se lupta cu o pneumonie, iar organismul ei nu a fost suficient de puternic pentru a învinge boala. În urma sa a rămas un fost iubit îndurerat, Diddy, şi copii acestora, gemenele Jessie şi D’Lila şi Christian.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here