Muzicale

OZZY OSBOURNE – “Straight To Hell”

Cine ar fi crezut că Ozzy Osbourne, unul dintre regii excesului în anii ’60 şi ’70 va lansa o piesă anti drog? Artistul a lansat piesa “Straight to Hell”, o colaborare surpriză cu Slash, care va apărea pe viitorul album al lui Ozzy.

“Straight to Hell” a primit câteva zile teasere, în care Ozzy ne invita “să mergem cu el în iad”. Era o aluzie la iadul în care te pot duce drogurile, exact mesajul transmis de noua piesă. Noul release este al doilea single de pe viitorul album al veteranului solist Black Sabbath. LP-ul se numeşte “Ordinary Man” şi va sosi la început de an 2020.

Primul single a fost “Under the Graveyard” şi confirmă că Ozzy nu şi-a pierdut vocea unică, dar nici energia aparte. La noua melodie remarcăm o producţie modernă, un aport coral neaşteptat şi o chitară de ritm ce duce cu gândul la Black Sabbath. Creditele pentru această piesă sunt unele cu adevărat all star, incluzându-l pe basistul Duff McKagan de la Guns N’ Roses, pe Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers la tobe şi producătorul Andrew Watt la chitară.

“Ordinary Man” este primul album de studio al lui Osbourne din ultimul deceniu. Ultimul LP a fost “Scream” din 2010. Ozzy a avut un an 2019 de coşmar, între operaţii, accidente şi lupta cu pneumonia. A fost nevoit să anuleze concerte şi amâne turnee, inclusiv pe cele de la început de 2020. La anul se va relua totuşi “No More Tours 2”, care l-a cooptat pe Marilyn Manson pentru etapa nord americană şi pe Judas Priest pentru cea europeană.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here