Stirile ZileiTârgu-Jiu

Organigramă NOUĂ la Primăria Târgu-Jiu. Romanescu: Muncesc pentru cetăţeni sau pleacă în privat!

Consiliul Local votează, luni, noua organigramă a Primăriei Municipiului Târgu-Jiu. Au apărut voci critice la adresa noii organizări, dar primarul Marcel Romanescu spune că instituţia trebuie modernizată iar angajaţii cărora nu le convine situaţia, pot pleca în privat.

“Este un subiect mult discutat, am spus-o și eu de nenumărate ori: în formula actuală, instituția nu poate funcționa la parametrii necesari. Organigrama provoacă mari nemulțumiri în rândul unor persoane ale căror posturi sunt amenințate. Dacă ne dorim o administrație modernă, adaptată nevoilor cetățeanului, trebuie să reorganizăm totul. Nu mai putem funcționa ca acum 20 de ani! Și nici nu putem sacrifica modernizarea municipiului pentru confortul unor angajați, agitați din spate de câțiva politicieni inconștienți” spune Marcel Romanescu.

Cât despre angajaţii nemulţumiţi, primarul municipiului le transmite că au şi posibilitatea de a munci în privat.

“Pentru că avem și oameni politici ce au început să recite articole de lege pe care ei nu le cunosc, nu le înțeleg și care nu au nici cea mai mică legătură cu contextul pe care îl invocă. În lipsă de argumente, ies cu atacuri la persoană și cu informații false. Să fie foarte clar pentru toată lumea: Primăria Municipiului Târgu-Jiu are datoria de a ajuta cetățenii și nu de a asigura posturi călduțe pentru angajați plictisiți! Am oferit posibilitatea angajaților de a alege: își dovedesc valoarea și muncesc pentru cetățeni, sau pot merge să lucreze în mediul privat!” mai spune Romanescu.

Comment here