Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Orban: Vrem înființarea de rețele de gaze în cât mai multe comunități locale

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, duminică, la inaugurarea Staţiei Turbocompresoare Bibeşti, obiectiv de investiții realizat de Transgaz, inclus în proiectul BRUA, Faza 1.

La eveniment au mai participat ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu şi alţi oficiali guvernamentali, împreună cu directorul general al Societății Transgaz SA, Ion Sterian.

Este cea de-a treia şi ultima staţie de comprimare din cadrul proiectului BRUA Faza 1, pe care Transgaz o pune în funcţiune, după ce, în anul 2019, au fost inaugurate şi puse în funcţiune staţiile de comprimare gaze naturale de la Jupa-judeţul Caraş Severin şi Podişor-judeţul Giurgiu.

Premierul Ludovic Orban a declarat că obiectivul guvernului este acela de a extinde cât mai mult magistralele, în țară, pentru a aduce cât mai aproape gazul de comunităţile locale.

Premierul Orban a amintit că guvernul a implementat un program pentru extinderea reţelelor locale de gaz și a lansat un apel către primari să depună proiecte pentru a obține finanțare europeană.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here