Târgu-Jiu

Orban: Vîlceanu este un fel de șef de campanie al lui Cîțu

Ludovic Orban a fost întrebat, la Bumbești-Pițic, ce relație are cu Dan Vîlceanu și dacă s-a supărat pe deputatul de Gorj pentru faptul că și-a anunțat susținerea pentru premierul Florin Cîțu, în cadrul competiției interne pentru conducerea Partidului Național Liberal.

”Inclusiv cu Dan Vîlceanu am o relație foarte bună, nu vă luați după poveștile care apar în presă, am avut și avem o relație foarte bună. Faptul că are o opțiune… Oricum, sunt convins că sunt un președinte mai bun decât contracandidatul meu” a declarat Orban.

Liderul PNL a fost întrebat și dacă Dan Vîlceanu ar trebui să rămână în fruntea PNL Gorj, în condițiile în care, în ultima vreme, este mai concentrat pe activitatea de la centru.

”La câtă treabă are! Cred că este un fel de șef de campanie al domnului Cîțu, se ocupă de campanie mai mult, în județe. Îmi spunea un șef de filială, primar, că l-a sunat Dan Vîlceanu să anunțe lista domnului Cîțu. Dar, decizia legată de cei care urmează să conducă filiala este luată de delegații la conferința județeană. Deocamdată, nu am auzit de vreun alt candidat, sunt convins că dacă ar fi vrut să candideze altcineva mi-ar fi dat și mie un telefon” a comentat Orban.

Comment here