Stirile ZileiTârgu-Jiu

Orban și Cîțu s-au contrat și la Gorj. ”Respect opțiunea lui Vîlceanu pentru Cîțu”

Florin Cîțu și Ludovic Orban și-au făcut propagandă și-n fața liberalilor de la Gorj, la conferința de alegeri a organizației județene.

În vreme ce Orban s-a lăudat cu vechimea în partid, Cîțu a promis bani pentru primari și a recomandat să fie evitate atacurile la adresa guvernului, din interiorul PNL, în această campanie.

Ludovic Orban a trecut în revistă ultimii președinți ai PNL Gorj și le-a cerut liberalilor din județ să voteze cu mintea, dar și cu inima, la Congresul din 25 septembrie.  

Orban a afirmat că se aștepta ca liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, să se poziționeze de partea lui Florin Cîțu în competiția internă, dar speră ca la congres să ajungă și delegații din județ care-l susțin pe el.  

Premierul Florin Cîțu a dat asigurări că bătălia din interiorul Partidului Național Liberal nu va afecta guvernarea și s-a lăudat cu o posibilă creștere economică cu două cifre.

Cîțu le-a recomandat colegilor să nu-și atace propriul guvern, iar investitorilor străini le-a promis că bătălia din interiorul PNL nu va afecta stabilitatea României.

Comment here