LIFE

Oprah, acuzată de 50 Cent că îi atacă doar pe bărbaţii de culoare. Filmul care a declanşat scandalul

50 Cent a lansat pe Instagram acuzaţii împotriva celebrei Oprah Winfrey, spunând că aceasta alege să prezinte într-un mod defăimător doar cazurile de viol care au în centru agresori afro-americani, arată Daily Mail.

Artistul, pe numele său real Curtis James Jackson III, a distribuit o fotografie mai veche care o înfăţişează pe Oprah alături de antreprenorul de culoare Russell Simmons şi a scris: „Nu înţeleg de ce Oprah se ia de bărbaţii de culoare”. Rapperul a postat şi un colaj, cu intenţia de a transmite că doar agresorii afro-americani acuzaţi de viol ajung după gratii, a relatat Daily Mail. În colaj figurau Bill Cosby, Jeffrey Epstein, R Kelly, Kevin Spacey, Donald Trump şi Harvey Weinstein.

Gestul a venit în urma anunţului că Winfrey va produce un documentar având în centru cazul abaterilor sexuale de care fosta angajată Drew Dixon l-a acuzat pe Simmons. Acesta a comentat la rândul lui situaţia, exprimându-şi dezamăgirea că Oprah vrea să-l transforme într-un „proscris”. Documentarul va fi lansat în ianuarie pe Apple TV+, iar titlul acestuia nu a fost dezvăluit încă.

50 Cent consideră că acest proiect, alături de cel care l-a vizat pe Michael Jackson („Finding Neverland”), reprezintă o dovadă a eforturilor ei împotriva bărbaţilor de culoare. Şi-a susţinut punctul de vedere şi într-o emisiune televizată, unde a spus că documentarele în cauză „condamnă public persoane care nu au fost încă dovedite vinovate.”

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here