LIFE

Operatorul aerian Wizz Air lansează o nouă rută din Bucureşti

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România şi una dintre companiile cu cea mai rapidă creştere din Europa a anunţat, joi, că îşi va continua extinderea operaţiunilor din România, adăugând o aeronavă nouă bazei din Bucureşti. Noul Airbus A321 se va alătura flotei în iunie 2020, crescând astfel numărul de aeronave de la Bucureşti la 12.

Totodată, începând cu iunie 2020, Wizz Air va lansa şi o nouă rută din Bucureşti spre Lyon, Franţa, şi va creşte frecvenţele săptămânale spre unele dintre cele mai populare destinaţii, Milano şi Torino în Italia şi Tel Aviv în Israel.

„Suntem bucuroşi să anunţăm o nouă rută de la Bucureşti către Europa de Vest. Aceasta face legătura între Bucureşti şi Lyon, adevărata nestemată a gastronomiei şi arhitecturii franceze. Este o destinaţie perfectă pentru o scurtă escapadă de weekend, oferind peisaje ce îţi taie respiraţia şi o atmosferă minunată. Suntem siguri că pasagerii noştri români vor vizita acest oraş interesant, în condiţiile în care pot explora ce are mai bun de oferit Europa de Vest, în timp ce ruta va aduce mai mulţi turişti străini să descopere Bucureştiul”, a declarat Paulina Gosk, corporate communications manager al Wizz Air.

În urmă cu o lună, compania anunţa alte două noi destinaţii din Bucureşti: Londra Southend şi Edinburgh.

Cu o reţea de 148 de rute din România, în 2020 compania va avea la vânzare aproape 11 milioane de locuri pe zborurile sale din România, ceea ce reprezintă o creştere cu 10% de la an la an.

Odată cu cea mai recentă extindere a flotei sale locale, în 2020, Wizz Air va avea 28 de aeronave alocate bazelor din România şi peste 1.000 de angajaţi. Wizz Air oferă acum 148 de rute către 20 de ţări de pe zece aeroporturi româneşti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here