Muzicale

Olivia Addams x florianrus – Până îmbătrânim

Olivia Addams lansează împreună cu florianrus „Până îmbătrânim”, o piesă despre dor și visuri cu iubiri eterne.

Prin piesa „Până îmbătrânim”, Olivia continuă seria cântecelor în limba română, ce domină toate topurile radio. De la „Scrisori în minor”, „Buchet de trandafiri” și „Răsărit perfect”, fanii Oliviei empatizează 100% cu piesele acesteia în limba română, ele reușind mereu să arate și partea sensibilă a artistei.

"Nu știu dacă există iubirea perfectă și nemuritoare, însă în <<Până îmbătrânim>> e sigur prezentă. Sunt super excited pentru piesă și pentru faptul că am colaborat cu Florian pentru acest exercițiu de visare. Sper ca piesa să ajungă și la inimile voastre", a spus Olivia.

Piesa a fost compusă de Florian Rus și Olivia Addams, cu ajutorul lui Viky Red și al IRAIDEI (Adelina Stinga). Producția finală a fost realizată de Viky Red.

"În lumea piesei <<Până îmbătrânim>> nu există swipe, dating apps, only fans și dm. Și probabil doar în lumea asta mai putem visa la o iubire până la capăt. Pentru călătorii care vor să vină să viziteze, apasă play și închide ochii", a adăugat florianrus.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care se bucură de succes atât pe plan local, cât și internațional. Single-uri precum „Stranger” – piesă ce a obținut Discul de Platină în Polonia, „Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat săptămâni la rând primele poziții din topurile Airplay și Shazam din Polonia.

Comment here