LIFE

Olguța Vasilescu vrea UNTOLD oltenesc

Olguța Vasilescu vrea să îl bată pe Emil Boc în organizarea de festivaluri. Edilul social-democrat organizează la Craiova „Untold-ul Oltenesc”. Peste 1,8 milioane de lei, echivalentul a 400 de mii de euro, dă primăria ca să promoveze „IntenCity”, un festival care va avea loc la finalul lunii august, arată realitatea.net.

Olguța Vasilescu le face craiovenilor propriul festival, care speră să ajungă cel puțin la nivelul Untold-ului, devenit deja celebru printre tineri. Iar edilul social-democrat nu se uită la bani. Vrea să dea peste 400 de mii de euro unei firme care să se ocupe de vânzarea și promovarea evenimentului.

„Nu ne propunem să avem profit din primul an, așa cum nu au avut nici celelalte festivaluri din România, care acum produc profituri de milioane de euro. Acest lucru se va întâmpla, cu siguranță, în anii viitori”, a declarat Olguța Vasilescu pentru Realitatea PLUS.

IntenCity va avea loc în perioada 26-28 august, iar firmele interesate să participe la licitație se pot înscrie până pe 9 mai. Recent, Olguța Vasilescu se lăuda pe rețelele de socializare că municipiul Craiova a întrecut orașe precum Roma, Paris sau Viena în preferințele oamenilor de Paște. 

Comment here