Stirile ZileiTârgu-Jiu

OFICIAL. Târgu-Jiul intră în scenariul roșu

Municipiul Târgu-Jiu intră, joi, în scenariul roșu, după ce indicele de infectare cu coronavirus a depășit 3 la mia de locuitori. Cursurile se suspendă în școli, urmând să fie făcute online, restaurantele și cinematografele se închid iar masca devine obligatorie în spațiile publice din municipiu.

”Așa este, din păcate la Târgu-Jiu s-a atins indicele de infectare de 3 la mia de locuitori. Am convocat o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Vom impune anumite măsuri: portul măștii în spațiile publice, se suspendă activitatea restaurantelor, cafenelelor, a sălilor de jocuri de noroc. Școlile își vor desfășura activitatea în sistem online” a anunțat prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, miercuri, în emisiunea Interviurile Infinit FM.

Măsurile vor intra în vigoare la ora 0.00 și vor fi valabile timp de 14 zile.

Prefectul Pistol nu a exclus nici măsura impunerii carantinei în anumite localități, dacă va fi cazul. În scenariul roșu sunt și alte localități din județ: Scoarța, Bustuchin, Turcinești.

Comments (1)

  1. […] ”Așa este, din păcate la Târgu-Jiu s-a atins indicele de infectare de 3 la mia de locuitori. Am convocat o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Vom impune anumite măsuri: portul măștii în spațiile publice, se suspendă activitatea restaurantelor, cafenelelor, a sălilor de jocuri de noroc. Școlile își vor desfășura activitatea în sistem online” a anunțat prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, miercuri, în emisiunea Interviurile Infinit FM. […]

Comment here