LIFE

Octavia Geamănu a revenit la muncă dar continuă procesul cu Antena1

Octavia Geamănu, care a fost scoasă de la Observator în iunie 2022, s-a întors la Antena 1, după concediul de odihnă, care a durat câteva luni. Prezentatoarea spune că încă e în proces cu angajatorul, din cauză că a fost scoasă de pe post fără să fie anunțată, și mărturisește că nu are de gând să renunțe, arată Libertatea.

Vedeta nu a mai apărut la pupitrul știrilor de la Antena 1 din luna iunie. ”Observatorul de weekend”, care era moderat de Octavia Geamănu, e acum prezentat de o jurnalistă care a venit de la Aleph şi a lucrat patru ani la PRO TV, Irina Ursu.

După ce a fost scoasă de pe post, Octavia Geamănu și-a continuat munca în redacție, ca redactor. Ulterior, ea a intrat în concediu de odihnă, iar acum, după sărbători, a revenit la muncă. S-a pozat în redacție și a și transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

„După multe luni (nici nu mai știu câte) mi s-a încheiat concediul de odihnă. Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi, dar surprinsă și eu să discut cu unii dintre ei și să aflu cum mulți credeau că zilele de concediu mai vechi de doi ani «se pierd». Nu se pierde nimic pe drum dacă ești inspirat să îți notezi totul. Și eu aveam zile de concediu neluate din 2017, pe care mai mult de nevoie decât de voie le-am folosit acum”, a dezvăluit vedeta, care e determinată să continue procesul cu Antena 1, după ce a fost scoasă de la Observator.

Comment here