LIFE

Obiectivul Biancăi Andreescu: ”Vreau să devin lider mondial”

Bianca Andreescu a ținut o conferință de presă foarte lungă din postura de campioană la US Open. A vorbit despre obiectivul ei în tenis, dar și despre cum s-a simțit după victoria cu 6-3, 7-5, obținută în fața Serenei Wiliams.

”Mi-am spus să rămân concentrată pe tactica mea, după ce Serena a revenit de la 1-5 la 5-5. Ea juca mai bine şi cred că publicul a ajutat-o cu adevărat. Am încercat să opresc zgomotul. Nu mă mai puteam auzi gândind. Era foarte, foarte tare. Dar asta face acest turneu atât de special. Mă aşteptam să revină, este o campioană şi campioanele asta fac. A fost greu să fac abstracţie de toate acestea, dar cred că am făcut o treabă bună până la urmă. Am încercat să respir cât mai mult din momentul în care m-am trezit şi până la finală, am încercat să-mi stăpânesc nervii, nu a fost uşor, dar cred că am făcut-o bine tot anul. Planul meu a fost să o fac să muncească pentru fiecare minge, să-i dau cât mai multe mingi înapoi în teren şi cred că a fost un pic intimidată de asta. Cred că sunt unele asemănări în jocul nostru, încercăm să ţinem punctele scurte cu stilul nostru agresiv, încercăm să folosim serviciul ca pe un avantaj şi luptăm din greu. Dar vreau să am ceva al meu, am un stil diferit de cel al multor jucătoare din circuit şi merge bine, trebuie doar să-l mai îmbunătăţesc. Nu m-am gândit să fiu celebră, obiectivele mele sunt să câştig cât mai multe Grand Slam-uri şi să devin numărul 1 în lume. Nu mă plâng de celebritate, a fost un an extraordinar. Nu mă întrebaţi despre premiu, pentru că nu am niciun indiciu. Nu am deţinut niciodată atât de mulţi bani”, a declarat Andreescu, în conferinţa de presă de după finală.

Canadianca de origine română a recunoscut că a visat dintotdeauna la titlul de la US Open.

“Este o nebunie… Am visat la acest moment de mult timp, după ce am câştigat Orange Bowl! După câteva luni, am crezut asta, că pot ajunge la acest nivel. Mi-am închipuit asta în fiecare zi. Ca totul să devină realitate, chiar este o nebunie!”, a spus Bianca.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here