LIFE

Oana Zăvoranu și Conrad Mericoffer formează CUPLU în ”Sacrificiul”

Poveştile excepţionale de viaţă ale celor trei familii prezentate în cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, Sacrificiul şi care fi difuzat începând din aceastã toamnă, vor fi condimentate de către cuplul Oana Zăvoranu – Conrad Mericoffer.

Diva (Oana Zăvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Iubitul ei este mai tânăr decât ea și o iubeşte enorm.

Bogdan (Boby) Oancea (Conrad Mericoffer) partenerul de viata al Divei, nu iese din cuvântul ei și vrea s-o vadă mereu fericită. Este un nutriționist de succes și profesor de yoga cu o clientelă exclusivistă.

Diva si BOBY locuiesc într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o priveliște cu adevărat regală. Liniștea lor este însã tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.

Povestea familiei Oancea va putea fi descoperită de către telespectatori în Sacrificiul, numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here