LIFE

Oana Zăvoranu revine ca actriță într-un serial TV

După Dorian Popa, și Oana Zăvoranu face ”Sacrificiul”. Vedeta colaborează din nou cu Ruxandra Ion pentru un nou serial, după aproape 15 ani de la ”Numai iubirea” și ”Păcatele Evei”, anunță paginademedia.ro.

”Sacrificiul”, noul serial anunțat de Antena 1 pentru toamna acestui an, o va avea în distribuție pe Oana Zăvoranu. Vedeta li se va alătura actorilor Dorian Popa și Gabi Ciocan. Serialul ”Sacrificiul” este o „family drama” cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările au început și se desfășoară în diverse locaţii din Bucureşti.

Oana Zăvoranu a debutat în televiziune la emisiunea „Vară pentru 2” de la TVR 2. În anul 2004, a intrat în distribuția serialului ”Numai iubirea” de pe Acasă TV, unde a jucat rolul Andreei Damaschin, personajul negativ, iar anul următor a fost protagonista serialului ”Păcatele Evei”. Ambele au fost produse de Ruxandra Ion. Tot la Acasă, Zăvoranu a prezentat emisiunea Corazon Latino. În 2007, vedeta a trecut la postul Romantica TV, unde a avut emisiunea ”Preludiul”. În 2009, Oana Zăvoranu a devenit gazda emisiunii „Pact cu diavolița” de la Kanal D. Pe lângă prezențele din emisiunile și serialele tv, Oana Zăvoranu este cunoscută pentru scandalurile din emisiunile tabloide.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here