LIFE

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de cele 5 influencere. Ce i-au cerut în instanță

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și Anda Adam joacă tare împotriva Oanei Zăvoranu. Cele 5 influencere s-au adresat instanței de judecată, așa cum au anunțat pe 13 decembrie, printr-un mesaj publicat simultan pe Instagram, relatează Click.

5 dintre cele mai cunoscute vedete din online au publicat, pe 13 decembrie, un mesaj în care anunță că s-au coalizat împotriva Oanei Zăvoranu și că o vor da în judecată. Este vorba despre Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și solista Anda Adam, care s-au săturat să fie “tocate” aproape zilnic de actrița de telenovele. De câteva săptămâni bune, Oana Zăvoranu a început o campanie intensă pe propriile canale de social media, atacând activitățile, campaniile și expunerea influencerilor, în termeni greu de reprodus.

La Judecătoria Sectorului 1 există deja înregistrate, cu data de 22 decembrie, 5 procese împotriva Oanei Zăvoranu, în calitate de pârât, reclamanții fiind Adelina Pestrițu și, surpriză, soțul ei, Virgil Șteblea, care și el a fost “tăvălit” bine de Oana Zăvoranu, Tișa Alina Adriana (Alina Ceușan), Adam Anda Angelica (Anda Adam), Micu Cristina (Cristina Ich) și Roman Elisei Ioana Sabina (Oana Roman). Fiecare din cele cinci acțiuni are ca obiect ordonanța președințială, o procedură specială, în temeiul căreia instanța de judecată poate dispune de măsuri temporare, în cazuri urgente.

Potrivit Cancan.ro, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței din serialul „Sacrificiul” să mai folosească, în public, numele lor.

Comment here