LIFE

Oana Roman, reproș dur pentru Petre Roman: «Tata a uitat de mine, de ziua mea, de ziua Isei, de Crăciun»

Oana Roman încheie un an bun, în care a bifat multe realizări, însă nimeni și nimic nu poate înlocui dragostea și atenția părinților. Vedeta nu a mai putut rezista și și-a deschis sufletul în fața prietenilor virtuali, dezvăluind că relația ei cu Petre Roman (73 de ani) este aproape inexistentă.

Oana Roman are 43 de ani, dar suferă ca un copil în lipsa tatălui, cu care, spune ea, nu mai are o relație apropiată. De altfel, distanța se pare că a fost impusă chiar de către fostul premier, care pare absorbit total de noua familie, pe care și-a întemeiat-o după divorțul de Mioara Roman, din 2007, după 34 de ani de căsnicie. Internată în spital cu fiica ei, Isabela, diagnosticată cu gripă, Oana Roman a avut timp să reflecteze asupra lucrurilor personale și a decis să spună ce o macină cel mai mult.

“Stând în spital și apoi în casă, fără să am vreo preocupare, am făcut un bilanț. A fost un an mai bun. M-am transformat fizic în bine, am o casă nouă, am un proiect profesional, am câștigat noi prieteni, m-am maturizat cumva. Am pierdut lucruri de care, probabil, nu aveam nevoie. Am o singură lipsă majoră!”, a scris Oana, după care și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare durere a ei.

“Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și, mai ales, de Crăciun! Și la 43 de ani tot copilul lui sunt. Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc, chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Pe 22 iulie, Silvia Chifiriuc (48 de ani) și Petre Roman au sărbătorit zece ani de căsnicie, dar și ziua lui de naștere. Iată ce mesaj romantic i-a scris solista pe Facebook: ”Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit zece ani de căsătorie și peste zece ani de iubire! Îți mulțumesc pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită. Mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, că m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă împlinită și o femeie fericită alături de băieții mei. Mulțumesc Doamne!”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here