LIFE

Oana Radu intră în competiția Bravo, ai stil! Celebrities. „Mizez pe naturalețea mea”

Oana Radu surprinde din nou. Artista se va alătura fetelor de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, începând din 12 februarie. Vedeta a făcut primele declarații și a dezvăluit care sunt intențiile sale odată cu participarea la concurs.

În ediția de sâmbătă seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc prima eliminare din acest sezon. Maria Ilioiu a părăsit competiția, în urma voturilor telespectatorilor. Alături de aceasta, la propunerile de eliminare s-au aflat și Bianca Rus, clasată penultima în clasamentul săptămânal, dar și Theo Rose, nominalizată de contracandidatele sale.

Oana Radu, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din țară, lansând hituri precum „Tu”, „Fără glas”, „Stai”, care însumează zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Aceasta s-a făcut remarcată publicului din România în urmă participării la un show de talente televizat, iar succesul și aprecierea fanilor nu au întârziat să apară.

Încă din copilărie, Oana Radu a cochetat cu industria muzicală, aceasta a studiat pianul și teoria muzicală, la „Școală Populară de Artă”, din Craiova; În toată această perioadă, a participat, cu succes, la festivaluri naționale și internaționale de muzică ușoară pentru copii, unde a obținut premii speciale și trofee. Oana Radu a povestit că va miza pe naturalețe și transparență în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, artista spulberând orice posibilă dorința de a se alia cu celelalte concurente, după cum mărturisește aceasta.

„Mizez pe naturalețea mea în această competiție, sunt un om foarte natural, transparent și foarte asumat, prin urmare consider că voi reuși. Bineînțeles că îmi voi apăra alegerile vestimentare, atunci când va fi cazul. Nu cred în alianțe, mai ales într-o competiție. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competiția este cea mai importantă cheie în viață ca să poți evolua”, spune Oana Radu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here