LIFE

O româncă şi fiul ei, puşi sub acuzare în jaful de 60 de milioane de euro din locuinţa Tamarei Ecclestone

O româncă şi fiul ei au fost puşi sub acuzare pentru conspiraţie în vederea săvârşirii unui furt de bijuterii în valoare totală de 60 de milioane de euro din locuinţa londoneză a prezentatoarei de televiziune Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, fostul şef al Formula 1, potrivit The Sun.

Maria Mester, în vârstă de 47 de ani, şi fiul ei, Emil-Bogdan Savastru, în vârstă de 29 de ani, care locuiesc în Tower Hamlets, estul Londrei, au fost puşi sub acuzare sâmbătă, la o instanţă din Westminster. Mester, care lucrează ca femeie de serviciu, a fost arestată, vineri, pe Aeroportul Stansted, la sosirea din Italia, iar Savastru a fost reţinut pe Aeroportul Heathrow din Londra. Poliţia londoneză a mai arestat, săptămâna trecută, două persoane suspecte în acest caz, care însă sunt cercetate în stare de libertate. Mester şi Savastru au rămas în spatele gratiilor şi vor apărea în faţa instanţei pentru a fi judecaţi pe 28 februarie.

Jaful a avut loc pe 13 decembrie. Tamara Ecclestone, care locuieşte în Hyde Park, Londra, cu soţul ei, omul de afaceri Jay Rutland, şi fiica lor în vârstă de cinci ani, Sofia, părăsise Marea Britanie, pentru vacanţa de Crăciun, cu doar câteva ore înainte de jaf. Hoţii ar fi intrat prin grădină şi apoi prin dormitor şi au furat o colecţie preţioasă de bijuterii, printre care şi un ceas Cartier primit cadou de nuntă, în valoare de 95.000 de euro.

Locuinţa Tamarei Ecclestone se află foarte aproape de reşedinţa oficială a prinţului William al Marii Britanii, palatul Kensington, şi de sediile mai multor ambasade. În vârstă de 35 de ani, Tamara Ecclestone este fiica lui Bernie Ecclestone cu a doua sa soţie – din perioada 1985-2009 -, fostul model Slavica Radić.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here