LIFE

O româncă este cea mai frumoasă femeie din Europa. Iată cum arată!

Are 25 de ani, o cheamă Sabina Bujoreanu şi a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Europa. Asta după ce, săptămâna trecută, a câştigat Miss Fashiontv Europe 2019, concurs care s-a desfăşurat la Bucureşti.

Tânăra a participat la concurs alături de alte 32 de concurente alese pe sprânceană de către Fashion TV din țări precum: Suedia, Franța, Israel, Italia, Spania, Lituania, Letonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Muntenegru, Albania, Malta, Bulgaria, Ucraina, Polonia, Slovacia, Belarus, Rusia și Georgia. Concursul s-a desfășurat sub sloganul „Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități, precum: Michel Adam (președintele și fondatorul Fashiontv), Dejan Marcovick (președintele agențiilor Elite Model din Miami și Los Angeles), Franco Antonio Pinardi (reprezentant al Camerei Nazionale Della Moda Italiana), producătorul hollywoodian de filme Julius Nasso și mulți alți specialiști de talie internațională.

Odată cu câștigarea mult râvnitului titlu de Miss FashionTV Europe 2019, Sabrina a primit marele premiu al concursului – bijuteria cu diamante ”Flower of Eternity”, în valoare de 20.000 de euro, oferită de Casa Mouawad şi, pe lângă asta, a mai câştigat și oportunitatea de a participa la realizarea campaniei de promovare a brandului Mouawad în Dubai. Titlul de frumuseţe câştigat de Sabrina îi va asigura participarea în finala concursului Miss FashionTV Worldwide, din luna noiembrie, din Emiratele Arabe Unite.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here