LIFE

O româncă din serialul „The Young Pope“ va juca în „Sacrificiul“, de la Antena 1

Actriţa Mădălina Bellariu, care a jucat şi alături de Jude Law în producţia HBO „The Young Pope“, va face parte din distribuţia celui de-al doilea sezon al serialului „Sacrificul“, de la Antena 1.

Mădălina Bellariu (28 de ani) a fost aleasă de Ruxandra Ion pentru a interpreta rolul Mariei în noul sezon „Sacrificiul“, care va reveni pe micile ecrane în luna februarie. Producţia are în distribuţie actori precum Maia Morgenstern, Claudiu Istodor şi Vlad Gherman.

Mădălina a studiat actoria la Londra, a jucat în filme şi seriale de marcă în limba engleză şi italiană, iar acum va face primul ei rol în limba română. Tânăra a jucat alături de Jude Law în producţia „The Young Pope“, iar în prezent are proiecte în Marea Britanie, America şi Italia.

„Îmi doream de ceva timp să realizez un proiect şi în limba română. Aşteptam însă proiectul potrivit, iar acesta a venit. M-a bucurat enorm de mult propunerea doamnei Ruxandra Ion şi mi-a fost foarte uşor să accept, după ce am cunoscut echipa frumoasă pe care a strâns-o în jurul acestui serial. Consider că în meseria de actor avem ceva de învăţat încontinuu, iar pentru mine este o onoare să joc alături de asemenea nume din industrie. Mi-am dorit să filmez ceva în limba română şi pentru părinţii mei, voiam să le fac o bucurie. Pe această cale vreau să îi mulţumesc doamnei Ruxandra că a avut încredere în mine, că voi interpreta personajul Maria în cel mai frumos mod posibil şi abia aştept să văd şi reacţia telespectatorilor. Sunt sigură că nu au cum să nu o îndrăgească pe Maria! Doresc să îi mulţumesc şi Domnicăi Cârciumaru, directoarea de casting, fiindcă a fost prima persoană din România care m-a contactat pentru filmările din ţară“, a declarat Mădălina Bellariu.

Maria (Mădălina Bellariu) este în acel punct al vieţii când nu ştie încotro să o apuce. Viaţa ei a fost până acum doar un amalgam de încercări şi secrete care i-au schimbat nu doar o dată destinul. Moartea mamei ei va fi evenimentul care o va face să se întoarcă în România pentru un nou început. Ajunsă în România, singura rudă care o poate primi este Eva (Maia Morgenstern) la care caută, în cele din urmă, ajutorul. În casa Oprea, Maria va încerca să-şi pună gândurile şi sentimentele în ordine, dar trecutul ei o aduce întotdeauna în punctul din care a plecat. Singurul care o ajută să se îndepărteze de aceste drame este Amza (Vlad Gherman), în prezenţa căruia se simte în siguranţă şi apreciată ca femeie.

Scene 2 : the existence of GOD “The Young Pope” from Madalina Bellariu on Vimeo.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here