LIFE

O parte din cenuşa lui Sean Connery va fi împrăştiată în Scoţia

O parte din cenuşa lui Sean Connery, decedat la 31 octombrie în Bahamas, la vârsta de 90 de ani, va ajunge în Scoţia, a anunţat soţia sa, Micheline Roquebrune, conform dorinţei actorului.

“Îl vom duce pe Sean în Scoţia, a fost ultima sa dorinţă. El şi-a dorit ca cenuşa să fie împrăştiată în Bahamas dar şi în ţara sa. Când va fi posibil şi sigur să călătorim din nou, atunci familia se va întoarce în Scoţia cu el”, a declarat Micheline Roquebrune, căsătorită cu starul din “James Bond” timp de 45 de ani.

Conform văduvei lui Sean Connery, o ceremonie comemorativă va fi organizată în Scoţia. Născut în 1930 la Edinburgh, actorul a fost ataşat toată viaţa de Scoţia, atât de mult încât şi-a tatuat pe braţ “Scotland forever”.

Sean Connery, primul James Bond din istoria francizei, a murit în somn, înconjurat de familie. Actorul a cunoscut o lungă carieră în care a primit numeroase premii, între care un Oscar, două Bafta şi trei Globuri de Aur. Pe reţelele de socializare, lumea cinematografiei i-a adus omagii. Daniel Craig, interpretul actual al lui James Bond, a salutat, într-un comunicat, un mare actor care “a definit o eră şi un stil”.

Comment here