LIFE

O parte din acţiunea filmului “Fast & Furious 9” va avea loc în spaţiu

Actriţa Michelle Rodriguez a dezvăluit, într-o emisiune de televiziune, că acţiunea din “Fast & Furious 9” va avea loc în parte în spaţiu.

Confirmând un zvon, care circulă de la începutul anului, actriţa Michelle Rodriguez a dezvăluit că Dominic Toretto şi “familia” sa vor zbura într-o galaxie, nu foarte departe, în a noua parte a poveştii.

“Nu-i posibil. Cum ştiţi asta? Vedeţi ce se întâmplă?” Oamenii încep să povestească din culise. Când un film nu este lansat, lucrurile încep să scape de sub control. Nimeni nu ar trebui să ştie despre asta…”, a explicat actriţa în emisiunea The Jess Cagle Show, înainte de a preciza că personajul ei nu va avea şansa de a zbura în spaţiu.

Prevăzut iniţial să fie lansat pe 20 mai, “Fast & Furious 9” va avea premiera în aprilie 2021. Universal a dezvăluit, în ianuarie, un trailer impresionant, care promite întoarcerea apreciatului personaj de către fani, Han (Sung Kang). Din distribuţie fac parte: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren şi Charlize Theron.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here