LIFE

O nouă televiziune cu muzică de petrecere în România, Party Mix

O nouă televiziune cu profil muzical a obținut licență de la CNA. Forul a analizat, joi, o solicitare a societății Bestmixmedia, pentru televiziunea Party Mix, de muzică de petrecere, cu emisie în variantă 4K, HD și SD.

Postul se va lansa cu o investiție de 147.400 de euro, potrivit proiectului depus la CNA, sursa fiind din surse proprii. Postul va avea în grilă emisiuni precum Happy Party Mix, Hai Noroc, Top 40 Party Mix, Music Box sau Music News.

Laurențiu Megelea, acționarul majoritar al societății, la prezentarea proiectului: „Venim cu propunere de a realiza o televiziune muzicală, națională, o televiziune care să abordeze, din punct de vedere muzical, diferit piața de profil. În cadrul acestui proiect, am identificat această oportunitate și dorim să obținem această licență ca să și încercăm să emitem și să aducem în fața publicului programe interesante.” Despre genul muzical: „Vă dau un exemplu, formația Alesis. Cântă și muzică populară, dar și înspre muzică ușoară. Ideea este că sunt o grămadă de piese care nu sunt difuzate de Kiss, de Magic sau de altfel de institușii media, dar care își au locul aici.”

Societatea Mixmedia SRL din Câmpina este deținută de Megelea Laurențiu (95%) și Zamfir Ioana (5%). Societatea mai deține următoarele licențe audiovizuale: București TV/București TV HD, Travel Mix/Travel Mix HD, Valea Prahovei TV (VP-TV)/Valea Prahovei TV (VP-TV) HD, Travel Mix 4K și Best FM din Câmpina.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Felicitari pentru postul tv. Muzica este foarte buna in comparatie cu posturile concurente , care pentru o finantare ieftina aduc pe toti neicanimeni asa zisi cantareti, cantaciosi cu voci foarte dubioase si mai spera sa aiba si audienta. SUCCES IN CONTINUARE IN CEEA CE VA-TI PROPUS.

Comment here