LIFE

O nouă televiziune apare în România- Bucătăria TV

O nouă televiziune generalistă se pregăteşte de lansare. Este vorba despre proiectul Bucătăria TV, un post generalist, care a primit licenţă de la CNA. Televiziunea urmează să fie lansată de Alexandru Răducanu, cel care deţine şi televiziunea Canal 33, arată paginademedia.ro.

Potrivit proiectului depus la CNA, Bucătăria TV este deţinut de societatea Seraphim Media Group, în care acţionari sunt Alexandru Răducanu (95%) şi Alina Ioana Preda (5%). Postul de televiziune va beneficia de o investiţie de 100.000 de euro, susţinută de acţionarul principal.

Studioul Bucătăria TV va fi în aceeaşi locaţie ca şi studiourile Canal 33 şi va beneficia de infrastructura materială şi umană a Canal 33, mai arată proiectul televiziunii. Cât despre conţinutul programelor, proiectul televiziunii arată că Bucătăria TV va fi un canal popular.

„Canal 33 HD va reprezenta „vârful de gamă”, canalul elitist, iar Bucătăria TV oferă un conţinut pentru „tot românul”, inclusiv pentru publicul din mediul rural. În acest fel, postul vizează o audienţă mai largă şi implicit venituri din publicitatea de profil mai consistente, pentru susţinerea activităţii”, arată proiectul depus la CNA.

La susţinerea proiectului în faţa CNA au fost prezenţi Alexandru Răducanu, patronul televiziunii, jurnaliştii Robert Turcescu şi Liviu Mihaiu şi Cristina Dragna, producătorul general la Canal 33 şi expert în domeniul etichetei şi protocolului (a lucrat cu Casa Regală) şi doctorul Şerban Damian.

Comment here