Stirile ZileiTârgu-Jiu

O nouă ședință pe tema Pandurii. Lădaru: E o ABERAȚIE că recuperăm banii de la Cârciumaru!

Ședință extraordinară a Consiliului Local Târgu-Jiu, marți după-amiază.

Aleșii municipali se reunesc, din nou, pentru a lua decizii în privința Pandurii Târgu-Jiu. Mai exact vor să atace, la Înalta Curte, hotărârea Curții de Apel Craiova de a fi virate 2,8 milioane de lei, contribuții din trecut, către clubul de fotbal.  

”Este dreptul nostru legal, am vorbit și cu ceilalți asociați, toți spun că trebuie făcut recurs” a declarat, luni, viceprimarul Aurel Popescu.  

Conform deciziei recente a Curții de Apel, acționarii- CE Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu-Jiu, Artego SA și USMO- trebuie să vireze către Pandurii 3,2 milioane de euro.

Eduard Lădaru este unul dintre cei 7 consilieri municipali care au semnat pentru convocarea ședinței extraordinare de marți. Alesul ALDE a acuzat, astăzi, din nou, că primarul Marcel Romanescu și-ar dori, de fapt, ca banii să ajungă la Pandurii.  

Eduard Lădaru, avocat de profesie, consideră o aberație afirmația primarului Marcel Romanescu cum că suma plătită către Pandurii, cele 2,8 milioane de lei, ar putea fi considerată prejudiciu și imputată fostului primar, Florin Cârciumaru. 

Lădaru este optimist în ceea ce privește recursul de la Înalta Curte de Casație și Justiție. În opinia sa, decizia ar putea fi de casare cu trimitere spre rejudecare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here