Bumbești-JiuStirile Zilei

O nouă rețea electrică la Parcul Industrial. Popescu: UM Sadu face presiuni să se branșeze, deși a avut o atitudine arogantă

Se fac lucrări, în aceste zile, la Parcul Industrial Bumbești-Jiu unde este montată o nouă instalație electrică.

Parcul Industrial este deținut de Consiliul Județean Gorj și era dependent de rețeaua electrică a Uzinei Mecanice Sadu. Echipamentele prin care se asigura transportul energiei electrice și transformatoarele sunt foarte vechi și nu mai făceau față. Astfel, foarte des au avut loc avarii care condus la pene de curent electric, afectând agenții economici din parcul industrial.

Acum, se lucrează la o nouă stație electrică iar directorul Eftemie Popescu speră ca investiția să fie gata până pe 15 mai. În total, Parcul Industrial va investi 520 de mii de lei în alimentarea cu energie electrică, iar rețeaua va fi subterană.

Eftemie Popescu spune că și Uzina Mecanică Sadu își dorește să se branșeze la noua stația electrică, în ciuda atitudinii de necolaborare, pe care a avut-o în trecut.  Directorul parcului industrial ne-a mai declarat că speră ca, în această toamnă, să fie gata și punctul de lucru de la Bălești.

Comment here