Stirile ZileiTârgu-Jiu

O nouă rectificare în noiembrie? Ce spune Pecingină

Deputatul Gheorghe Pecingină susține că guvernul ar putea face o nouă rectificare bugetară în luna noiembrie, pentru a acoperi nevoile urgente ale administrațiilor publice locale.

Partidul Social-Democrat a criticat modul în care au fost împărțiți banii din fondul de rezervă al guvernului. Primarii PSD de comune au primit câte 50.000 de lei iar cei de orașe câte 100.000 de lei, în vreme ce la primarii liberali de comune au ajuns câte 400.000 de lei iar orașele PNL au primit câte 1 milion de lei.  

Pecingină spune că și Consiliul Județean Gorj, condus de PSD, a trecut zero lei în dreptul unor primării liberale.

Pecingină spune că toate proiectele de investiții, bine făcute, care vor ajunge la guvern de la Gorj, vor primi finanțare. Deputatul liberal dă ca exemplu Primăriile Licurici și Berlești care au primit bani pentru înființarea de rețele de gaze naturale.  

Comments (2)

  1. Pai ce treaba ai tu mai prostovane cu Guvernul? Pecinginea Vacii, baba si mitraliera.

  2. Raia vacii se pricepe si la nave intergalactice, ca a cumparat una de la Dan Diaconescu Direct, in vremurile in care ii mirosea basinile prin Tg Jiu si-l jumulea de bani de chirii, de afise, de benzina. Acum e smecher, la jumulit pe Dan Vicleanu din banii de pe reductoare vechi- casate, proaspat vopsite si vandute pe milioane e euro la CEO.

Comment here