Minerit și EnergieStirile Zilei

O nouă moțiune împotriva lui Virgil Popescu. Miruță: Este șah dat PSD

USR dă șah PSD și-l invită să voteze, miercurea viitoare, moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, pe care social-democrații l-au criticat, în ultima perioadă.

”PSD are ocazia să-l trimită pe Virgil Popescu acasă, să scape România de acest gropar al sistemului energetic național” declară deputatul Radu Miruță, președintele USR Gorj.

Parlamentarul se întreabă dacă nu cumva atacurile de la Gorj ale social-democraților au avut ca miză obținerea de posturi de conducere în Complexul Energetic Oltenia.

Noua moțiune simplă împotriva ministrului Energiei este intitulată „Virgil Popescu trebuie să plece. Românii așteaptă soluții!”.

„Credem că, în cazul domnului Popescu, nu mai este vorba numai de incompetență, ci și de rea-voință militantă. De aceea, trebuie să plece imediat de la conducerea unei instituții pe care nu știe, nu poate și nu vrea să o conducă în interesul public”, se arată în textul moțiunii.

Deputatul Radu Miruță este nemulțumit că ministrul Virgil Popescu nu a trimis corpul de control la Complexul Energetic Oltenia, deși i-a solicitat de două ori acest lucru, pe motiv că se comit ilegalități în cadrul companiei.

Comment here