Sportive

O nouă echipă la CSM. Adina Pop: Îmi doresc să construiesc o echipă puternică

CSM Târgu-Jiu pornește la drum în acest sezon cu o nouă echipă de baschet feminin juvenil. Oficialii clubului au înscris Grupa U14 baschet feminin în Campionatul Național.

CSM Târgu-Jiu a fost repartizată în Grupa A, alături de ACS Dan Dacian București, ABC Leii București și CS BBB Raptors Berceni. Turneul de debut al tinerelor baschetbaliste de la Târgu-Jiu se va disputa la București, în Sala Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu”.

PROGRAM TURNEU 1 BUCUREȘTI
Sâmbătă, 16 octombrie 2021
Ora 13:00 – CSM Târgu Jiu – ABC Leii București
Ora 20:00 – CSM Târgu Jiu – CS BBB Raptors Berceni
Duminică, 17 octombrie 2021
Ora 09:00 – CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București

Adina Pop, vicecampioană a României cu CSM Satu Mare, este cea care va pregăti în acest sezon Grupa U14 Feminin a CSM Târgu-Jiu. Este la debut în cariera de antrenor.

”CSM Târgu-Jiu mi-a oferit această oportunitate, pe care intenționez să o fructific la maximum. Pentru a aduce cele mai bune rezultate este clar că trebuie multă muncă. Obiectivul meu este să aduc un plus de valoare la fiecare antrenament. Îmi doresc să construiesc o echipă puternică, cu baze solide. Baschetul, ca orice sport necesită seriozitate, multă muncă, disciplină, răbdare și spirit de echipă. Satisfacțiile sunt pe măsură când rezultatele încep să apară. La CSM Târgu-Jiu există un cadru foarte bun pentru a face performanță” a declarat Adina Pop pentru csmtargujiu.ro.

Comment here