Stirile ZileiTârgu-Jiu

O firmă din Severin strânge gunoiul în locul Supercom. Tașcău: Contractul, până la finalizarea licitației

O firmă din Drobeta Turnu Severin, BCA VIO SERVICE S.R.L., ia  locul Supercom în Gorj, urmând să presteze serviciul de salubrizare în 35 de comune și-n orașul Rovinari.  

Supercom a decis să plece pentru că primarii n-au fost de acord cu majorarea tarifelor, după ce activitatea la groapa de gunoi din Târgu-Jiu a fost suspendată, iar deșeurile au trebuit transportate la Mehedinți. Cu BCA VIO SERVICE S.R.L. tarifele rămân neschimbate, iar firma s-a angajat că va aduce 3.000 de pubele de 120 de litri.

Dorin Tașcău, președintele ADIS Gorj  

Tașcău spune că înțelegerea cu firma din Severin va fi valabilă până când ADIS Gorj va organiza licitația pentru colectarea selectivă a deșeurilor. În perioada următoare ar mai putea apărea disfuncționalități în județ, până când noul operator își va intra în pâine, spune vicepreședintele Consiliului Județean Gorj.

Comments (1)

  1. lazar popescu

    Sa saturat si Ciuclea de la Supercom de spagile cerute de Louis al enspelea. La trei cuvinte Tascau ne spune ca ,,,,a negociat. Negociati, negociati, poate ramane si ceva spaga dom’ profesor.

Comment here