Stirile ZileiTârgu-Jiu

O firmă de consultanță discută cu primarii despre zona metropolitană

O firmă de consultanță discută, în această perioadă, cu primarii care vor să adere la zona metropolitană a Târgu-Jiului. 15 sau 18 localități ar putea fi incluse.

Au și apărut tensiuni între primarii liberali ai Târgu-Jiului și comunei Turcinești. În ultimele zile, a existat un schimb de replici între Marcel Romanescu și Dumitru Modrea. Vineri, Modrea declara că nu vrea să adere la zona metropolitană, luni a afirmat că Romanescu este cel care nu vrea să includă Turcineștiul.

Primarul Târgu-Jiului spune că firma de consultanță este cea care discută cu fiecare primar în parte.

Dumitru Modrea i-a promis lui Marcel Romanescu că-i va monitoriza activitatea de la Primăria Târgu-Jiu, de-acum înainte, și va fi vocal. Scandalul dintre cei doi edili PNL a izbucnit în condițiile în care sunt și consăteni la Turcinești. Romanescu spune că, pe vremea când era deputat, a adus investiții în comună, fiind recompensat cu titlul de Cetățean de Onoare. 

Modrea a  declarat, în mai multe rânduri, că Romanescu n-ar vrea să colaboreze cu el pe motiv că ”nu lucrează cu persoane peste 50 de ani”. Edilul Târgu-Jiului neagă vehement c-ar fi făcut o astfel de afirmație. 

Comment here