LIFE

O celebră prezentatoare de televiziune va candida la următoarele alegeri! Vrea să fie primar la Câmpulung Muscel!

Elena Lasconi va candida la următoarele alegeri, dorind să devină primar la Câmpulung Muscel.

“Una dintre cele mai iubite vedete de la ProTV, unde lucrează încă din 1995, va candida anul viitor la Primăria Câmpulung. Elena Lasconi are de aproape 14 ani o casă la Câmpulung și s-a atașat foarte mult de plaiurile muscelene. Mai mult, Elena Lasconi a creat de mai mult timp o pagină Facebook, intitulată ”Elena Lasconi alege Câmpulung”, o pagină cu mii de fani și pe care cunoscuta realizatoare TV promovează constant orașul și plaiurile muscelene. Elena Lasconi și-a cumpărat căsuța din Câmpulung Muscel pentru că a îndrăgit locul, nu pentru că ar avea rude acolo și are frecvente postări legate de oraș, de plusurile și minusurile sale” a dezvăluit jurnaluldearges.ro.

“Câmpulung a rămas înghețat în anii ’90. Nu s-a schimbat aproape nimic important de la revoluție încoace. Și nu trebuie să fii expert în urbanism sau politici sociale ca să îți dai seama că la mijloc stă o lipsă crasă de interes din partea autorităților locale. Nu vor să schimbe orașul. Nu vor să facă nimic. Mie îmi plac clădirile istorice din Câmpulung pentru ce ar putea să devină, nu pentru ceea ce sunt. Dar ca să se întâmple asta, ar trebui să existe un alt tip de atitudine în primul rând din partea primăriei”, a declarat Elena Lasconi.

“Și o să vă dau un exemplu concret: ce pretenții să avem apropo de schimbare, când primarul îi tratează pe oameni, la audiențe, cu aroganța unui vechil. Un stăpân de sclavi. Și nu spun asta pentru că așa am auzit de la cineva, ci pentru că am fost în audiență eu însămi – aveam probleme pe stradă, nu ajungea rețeaua de apă potabilă – și l-am auzit cu urechile mele”, a mai spus Lasconi.

Întrebată dacă va candida ca independent, Lasconi a spus: “Ca independent nu e vorba că nu aș avea vreo șansă. Dar eu am lucrat toată viața în echipă. Ca să fii primar și să schimbi lucrurile, trebuie să treci anumite decizii prin Consiliul Local. Și acolo ai nevoie de susținere de mai mult de 50% în consiliu. Și cum să obții acea susținere dacă nu ești într-un partid în care crezi? Analizez toate opțiunile. Încă nu am luat o decizie în ceea ce priveşte partidul care să mă susţină”, a încheiat Elena Lasconi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here